ASKF'den Orhan Bayraktar ziyareti. 

Sakarya Amatör Spor kulüpleri federasyonu yönetimi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanan, aynı zamanda da ASKF Başkan vekili olan Orhan Bayraktar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

SPOR - 10-05-2024 01:06


 

ASKF  Başkanı Yaşar Zımba'ya, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Erenler Gençlik ve Spor İl Müdürü Özcan Çelikten, ASKF Yönetiminden Necmettin Koçak Çetin Serter, Yahya Berk, Uğur Kobaş, Selim Özen, Egemen Gürses eşlik etti. 

 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada "Orhan Bayraktar kardeşim uzun yıllardır belediyelerde çalıştığı için belediye tecrübesine ve prensiplerine sahip bir kişi. 

 

Zeki Toçoğlu döneminde Özel kalem müdürlüğü, sonrasında daire Başkanlıkları ve en son Gençlik ve Spor hizmetleri daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Bir çok ulusal federasyon yönetim kurullarında görev aldı, kulüp başkanlıkları yaptı,  ve en son yaptığımız seçimde de ASKF yönetim kurulumuz da çalışma arkadaşımız oldu. 

 

Orhan kardeşim benim başkan vekilimdir,  SBB Başkanı Yusuf Alemdar destekleri ile, kendisiyle ortak istişare ile kurumsal, başarılı, çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. 

 

Orhan kardeşimi bu göreve atayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar'a da teşekkür ediyorum. Orhan Bayraktar'ı bir kez daha tebrik eder, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Dedi. 

Günün Diğer Haberleri