147 Personel ve 3 Dedektör Köpeği Katıldı
21 Aralık ve 24 Aralık 2025 tarihlerinde Hendek ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyonun gücü ve titizliği rakamlara şu şekilde yansıdı:
147 Polis Memuru 19 Özel Ekip 3 Narkotik Dedektör Köpeği ve idarecileri.⚖️ 8 Şüpheli Yakalandı, Cephanelik Gibi Evler!
Gerçekleştirilen teknik ve fiziki takibin ardından yapılan operasyonda 8 şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan detaylı aramalarda uyuşturucu maddeler ve suç aletleri ele geçirildi:
Uyuşturucu Maddeler: 36 gram metamfetamin, 16.75 gram kokain, 1.54 gram esrar ve 1.43 gram skunk. Ekipmanlar: Uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi. Silahlar: 2 adet ruhsatsız tüfek. "Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek"
Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halkın huzurunu bozan suç ve suçlularla mücadelenin tavizsiz bir şekilde devam edeceği vurgulandı. Yakalanan 8 şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.