Sahipsiz Eşek Paniği: D-100 Karayolu Kilitlendi!

​Sakarya’nın Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi mevkiinde bugün hareketli saatler yaşandı. Karayoluna aniden çıkan sahipsiz bir eşek, sürücülere zor anlar yaşatırken bölgedeki trafiği adeta felç etti.

ASAYİŞ - 30-01-2026 16:21

 

 

Sürücüler Neeye Uğradığını Şaşırdı

Olay, öğle saatlerinde D-100 karayolunun İstanbul istikametinde meydana geldi. Nereden geldiği henüz belirlenemeyen sahipsiz bir eşek, araçların arasına dalarak yolun ortasında durdu. Hızla seyreden araçlar, hayvana çarpmamak için ani fren yapınca zincirleme kaza riski oluştu.

Trafik Durma Noktasına Geldi: Olay nedeniyle karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. ​Vatandaşın Müdahalesi: Bazı sürücüler araçlarından inerek eşeği yol kenarına çekmeye çalıştı ancak ürken hayvan trafiği bir süre daha engellemeye devam etti. ​Ekipler Sevk Edildi: Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye trafik ekipleri ve belediye görevlileri sevk edildi.

Güvenli Alana Alındı

​Ekiplerin ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası sonucu sahipsiz eşek, kontrollü bir şekilde karayolundan uzaklaştırılarak güvenli bir alana çekildi. Yolun temizlenmesiyle birlikte trafik akışı normale döndü.

Günün Diğer Haberleri