Sakaryaspor Tam Yol İleri

Samsunspor maçı ile yara alan Sakaryaspor, güçlü rakibi karşısında zorlansa da Süper Lig hedefine doğru hedeften sapmadan yoluna devam ediyor

SPOR - 22-03-2023 17:09

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Ligi 27.haftasında sahasında konuk ettiği Bodrumsporú 2-1 ile geçerek hem play-off için önemli bir adım atarken ilk iki için ise takibini sürdürdü. Ligde 28nci haftayı da Adanaspor’un ligden çekilmesi nedeni ile maç yapmadan geçirecek olan yeşil siyahlılar 2 gün izin yaptıktan sonra Perşembe günü 30 Mart’ta sahasında oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

SKOR GÜZEL AMA!

Yeşil Siyahlıların Bodrumspor karşısında özellikle ilk devrede kontrolü elinde tutan oyunu pozisyon üretemese de çok fazla eleştiri almazken ikinci devrede ibre terse döndü. 10 Kişi kalan rakibi karşısında ikinci devreye vasat başlayan yeşil siyahlılar üst üste kalesinde yaşadığı tehlikeler taraftarı sinirlendirdi. Teknik Direktör Taner Taşkın yaptığı oyuncu değişikliklerine de tepki gösteren yeşil siyahlılar, Taşkın’ın hamleleri ile maçı zora soktuğu eleştirisinde bulundu.

HESAPLAR BAŞLIYOR

Play-off hedefleyen rakibi karşısında rövanşı almayı başaran yeşil siyahlılar lig 8’incisi Manisaspor ile de puan farkını 7’e çıkartarak play-off için önemli bir avantaj yakaladı. Öte yandan temsilcimizin Süper Lig biletini doğrudan alacak olan ilk iki sıra ile 7 puan farkı bulunurken play-off finaline doğrudan gitmek için üçüncü ile arasında bir puanlık fark bulunuyor.

SIRADA EYÜP VAR

Geçtiğimiz hafta alınan Samsunspor mağlubiyeti 6 maçlık galibiyet serisine ara veren Sakaryaspor, Bodrumspor galibiyeti ile yeniden bir serinin startını verdi. Yeşil Siyahlılar Adanaspor’un ligden çekilmesi ile bu hafta sonunu maç yapmadan geçirirken lig ikinci Eyüpspor ile 30 Mart’ta oynanacak olan karşılaşmayı da kazanarak ilk iki, üçüncülük ve play-off’a dair tüm hedefler için önemli bir adım atmak istiyor. Yeşil Siyahlılar bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Günün Diğer Haberleri