Tatangalar'dan deplasman yasaklarına tepki

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı öncesinde deplasman yasağı kararının ardından Tatangalar bir açıklama yaparak genel olarak deplasman yasaklarına karara tepki gösterdi. 

SPOR - 08-05-2024 11:21

 

İŞTE O AÇIKLAMA

 

Trendyol 1. Lig’de normal sezonun son hafta karşılaşması olan Kocaelispor-Sakaryaspor müsabakasında, Kocaeli İl Güvenlik Kurulunun almış olduğu karar neticesinde deplasman tribününe taraftar alınmayacağı haberi tarafımıza ulaşmıştır.

Unutulmasın ki Sakarya Atatürk Stadı’na gelmek isteyen rakip taraftarlara konulan yasaklara ilk reaksiyon gösteren her zaman TATANGALAR olmuştur. Senelerdir dile getirdiğimiz gibi, bugün de yine ifade etmek istiyoruz ki:

 

 “SEVDALARA YASAK KONULMAZ”

İstanbul kulüplerine sağlanan her türlü kolaylığın, Anadolu’nun büyük camialarına gelince zorluğa çevrilmesinde tamamen art niyet arıyoruz.

Taraftarımıza getirilen bu yasağa şiddetle karşı çıkıyor, futbolun olmazsa olmazı taraftarlara uygulanan bu yaptırımlarla Türk futbolunun bir adım dahi ilerleyemeyeceğini düşünüyoruz.

Bizleri sevdamızdan yoksun, kavgamızdan mahrum bırakabileceklerini düşünenler bilmelidir ki;
TATANGALAR pankartının asılmadığı tek bir vilayet yoktur. Bu sefer set pankartımızı ‘DEPLASMAN TELLERİNE’ değil, futbolcularımızın ‘YÜREKLERİNE’ asıyoruz. Sahadaki 11 TATANGA’nın kanının son damlasına kadar mücadele edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur!

Bu bağlamda Kocaeli İl Güvenlik Kurulunun almış olduğu kararı bir kez daha gözden geçirmesini talep ediyoruz.

TATANGALAR

Günün Diğer Haberleri