Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
KÜLTÜR - SANAT

23. Yıl Mezunlar Sergisi Seyircilerle Buluştu

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü “23. Yıl Mezunlar Sergisi” , Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi Sanat Galerisi’nde 1 Kasım 2023 Çarşamba günü, saat 14.00’de açılışı yapılarak seyircilerle buluştu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
23. Yıl Mezunlar Sergisi Seyircilerle Buluştu
Paylaş:

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 23. yıl mezunlarını veren bölümümüz öğrencilerinin diploma projelerinin sergileneceği karma sergide; Aylin Gürkan, Ayşegül Temizel, Betül Çemberci, Beyza Demir, Bilge Köse, Büşra Çakır, Eklimya Yıldız, Esra Yaşa, Göksu Kamacı, Gülçimen Okumuş, Hayati Elgün,  Hilmi Kahya, Kübra Yuvacı, Nuran Tekin, Sarenur Bulama, Sema Çerçel, Sena Karabayır, Sinem Çakar, Rümeysa Beyazıt ve Tuğba Özel’in eserleri bulunmaktadır.

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi Sanat Galerisi’nde 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00’de, açılışı Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay tarafından yapılan sergi, 13 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverlerin yoğun ilgisi ile ziyaret edildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SAÜ’de Kanun Resitali Düzenlendi

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');