YEREL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 17:50

3 ilçede daha 14 bin metre V kanal

Büyükşehir Söğütlü, Erenler, Ferizli ve Hendek’te tamamladığı V kanal imalatlarının ardından 3 ilçede daha 14 bin metrelik V kanal inşa etti.

3 ilçede daha 14 bin metre V kanal

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen ‘V Kanal’ çalışmaları devam ediyor. Kırsal mahallelerde yolların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan ve yol güvenliğini artıran V kanal imalatları yapıldığı bölgelerde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

14 bin metre V kanal

Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Kaynarca’da Uzunalan, Ziahmetler ve Gürpınar, Adapazarı’nda Büyükhataplı ve Karadere ile Hendek’te Kırktepe, Gündoğan, Karadere ve Çakallık mahalellerinde 14 bin metre V kanal imalatını tamamladı.

 

40 bin metreyi aştı

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, V kanal imalatlarının belirlenen program dahilinde devam edeceği ifade edilerek, “Söğütlü, Erenler ve Ferizli’de toplam 17 bin 500 metrelik imalatlarımızı tamamlamıştık. Hendek’te 6 mahallede 9 bin 550 metrelik çalışmamız da bitti. Adapazarı, Kaynarca ve Hendek’te 9 mahallemizde de 14 bin metrelik V kanal imalatlarımızı tamamladık. İşlemlerimiz program dahilinde devam edecek” denildi.

AdminAdmin