Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

394 bin adet makaron ele geçirildi

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan iki ayrı operasyonda toplam 394 bin makaron ve 577 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
394 bin adet makaron ele geçirildi
Paylaş:

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan iki ayrı operasyonda toplam 394 bin makaron ve 577 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları neticesinde son iki ayda 53 olay ortaya çıkartıldı. Bu olaylarda 441 gram kubar esrar, 67 gram metamfetamin, 64 gram bonzai, 5 gram skunk ve 33 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 72 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Jandarma sorumluluk bölgesinde bir şahsın boş makaronları doldurarak satışa sunduğu bilgisi üzerine yapılan ikinci operasyonda ise şahsa ait iş yeri ve iki evde yapılan aramada 172 bin adet boş makaron, 222 bin 680 adet dolu makaron, 57 kilogram kıyılmış tütün, 4 adet otomatik sigara doldurma makinesi, hava kompresörü, karıştırıcı matkap ve kurutma makinesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');