EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-10-2023 05:42

5. Tarım Fuarı 9 Kasım’da Ziyaretçilere Kapılarını Açıyor

9 – 12 Kasım tarihleri arasında yeni teknolojilerle üreticiyi buluşturacak olan 5. Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi ve Çok Amaçlı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. 5. Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarına herkesi davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Marmara'nın gözdesi Sakarya’mıza ve Hendek’imize tüm çiftçilerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

5. Tarım Fuarı 9 Kasım’da Ziyaretçilere Kapılarını Açıyor

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Sakarya Ticaret Borsası ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu öncülüğünde GL Platform Fuarcılık tarafından beşincisi düzenlenecek olan Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı 9 - 12 Kasım tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezi ve Çok Amaçlı Fuar Alanı’nda düzenlenecek. Dev organizasyon öncesi değerlendirmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 9 - 12 Kasım tarihleri arasında Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi ve Çok Amaçlı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 5. Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı her yıl yüzlerce firma ve on binlerce ziyaretçisiyle ülkemizde düzenlenen önemli organizasyonlarından biri olduğuna vurgu yaptı. Başkan Babaoğlu, “Yeni teknolojiler, yeni fikirler ve yeni uygulamalar ile bu yıl beşincisi düzenlenecek olan dev organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Tarım ve Hayvancılık sektörüne büyük katkılar sağlayacak ve çiftçilerimize ışık tutacak bu organizasyona sadece bu yılda Sakarya değil çevre illerden de gelen ziyaretçilerimizi en güzel şekilde ağırlayamaya devam edeceğiz. Tarımsal alandaki gelişmeler, hayvancılık ve çiftçi ekipmanları noktasında Türk tarımına ışık tutan böylesine ciddi ve büyük organizasyonun içerisinde olmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

TARIM VE HAYVANCILIKTA İLERLEMEK İSTİYORUZ

Fuarın Tarım ve Hayvancılık sektöründeki son teknolojileri ve gelişmeleri tanıtma fırsatı sunduğunu belirten Başkan Babaoğlu, “Tarım, ülkemiz için büyük bir öneme sahip. Bu tür fuarlar, tarım sektörünün gelişimine katkı sağlayan teknolojileri ve yenilikleri tanıtmak adına önemli bir platform sunuyor. Gerek Hendek gerekse Sakarya olarak, Tarım ve Hayvancılık konularında daha fazla ilerleme kaydetmek istiyoruz. Bu yıl 5. düzenleyeceğimiz bu fuar, bu hedefimize ulaşmamıza yardımcı olmaya devam ediyor” diye konuştu.

9 – 12 KASIM’DA HENDEKTE BULUŞALIM

Fuarın, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren çiftçiler, işletmeciler ve uzmanlar için bir buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Babaoğlu, " Fuarın başarılı bir şekilde sonuçlanmasını ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlayacağını umuyorum. 4 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak olan bu dev organizasyona sektörümüzdeki tüm paydaşları bu etkinliğe katılmaya ve tarım sektöründeki son yenilikleri, yeni teknolojileri yakından incelemeye davet ediyorum. Hendek Belediyesi olarak, tarım sektörünün gelişimine destek olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

AdminAdmin