Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SİYASET

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan Sakarya çıkartması

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ünlü Gazeteci Abdurrahman Dilipak ve eski Milletvekili Müjdat Kayayerli; Adapazarı'nda Hakkı Usta'nın Adana Sofrası'nı ziyaret etti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan Sakarya çıkartması
Paylaş:

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve ünlü gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak ve 21. Dönem MHP Afyon Milletvekili Müjdat Kayayerli; Sakarya Adapazarı'nda yer alan Hakkı Usta'nın Adana Sofrası'na geldi. Ziyaret, Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir'in daveti üzerine gerçekleşti.

Restoranın işletmecisi Hakkı Uçar ve Danışmanı Mehmet Koç ile kısa bir sohbet eden Yalçın, Dilipak ve Kayayerli; misafirperverlikleri için teşekkür etti. Sohbetin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren heyet, ziyaretlerini noktaladı.

Bu buluşma, yerel halk ve parti üyeleri tarafından büyük ilgi gördü. Yalçın, Dilipak ve Kayayerli; Adapazarı ziyaretlerinin olumlu geçtiğini ve bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Hakkı Usta'nın Adana Sofrası, sunduğu lezzetli yemeklerle ünlü isimlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Bu ziyaret de restoranın ne denli önemli bir buluşma noktası olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');