EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-12-2023 18:10

Adapazarı Mem’ Den Tübitak 4006 - A Fuarı

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde TÜBİTAK 4006-A Fuarının açılışı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Türker Erol Özen ve Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş tarafından gerçekleştirildi.

Adapazarı Mem’ Den Tübitak 4006 - A Fuarı

FUARA YOĞUN İLGİ

Adapazarı Bilim Sanat Merkezi Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Elzem Şengül koordinesinde yürütülen fuara; okul ve kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

12 BİLİMSEL ATÖLYE

Danışman öğretmelerin ve sorumlu öğrencilerin rehberliğindeki 12 adet “Bilimsel Araştırma Projesi” nin yer aldığı stantları ziyaret eden katılımcılar, çalışmalarla ilgili bilgi alırken edindiği bilgileri uygulama fırsatı da yakaladı.

RENKLİ ÇALIŞMALAR

“Çömlek, Ebru, 3D Yazıcı, VR Gözlük, Quilling, Lego Vega” etkinliklerinin yer aldığı fuara, Sakarya ilindeki farklı ilçelerde görev yapan uzman öğretmenler de katılarak atölye çalışmalarına renk kattı.

BİLİMSEL ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ

Fuar açılışına katılan ve tüm eğitim süreçlerine katkı ve destek veren Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür eden; Türkiye Yüzyılında bilimsel çalışmaların ve farkındalık oluşturacak projelerin çok önemli olduğunu belirten Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Toplumsal sorumluluk bilinciyle her türlü bilimsel çalışmaların hizmetinde ve evlatlarımızın destekçisiyiz.” dedi.

 

 

AdminAdmin