YEREL
Giriş Tarihi : 14-12-2023 15:09

Adatepe'nin çehresi değişti

Büyükşehir Belediyesi, yoğun şekilde asfalt mesaisi yaptığı Karasu Adatepe’de 2 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturarak bölgenin çehresini değiştirdi.

Adatepe'nin çehresi değişti

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen asfalt serim işlemi, aralıksız olarak devam ediyor. Elverişli havaları fırsat bilen ekipler, son olarak Karasu İlçesinin Adatepe Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

 

Toplamda 2 kilometrelik yolun tamamını yenileyen ekipler, 2 bin tondan fazla asfaltla bölgenin ulaşımına yepyeni bir sayfa atı. Mahalleyi ilçe merkezi ve şehir merkezine götüren, her gün yüzlerce aracın kullandığı yol bu çalışma sayesinde daha güvenli konforlu hale getirildi.

 

Muhtardan teşekkür

Çalışmalarla ilgili konuşan Karasu Adatepe Muhtarı Tuncay Tıkan, “Köyümüz büyük bir köy, ticari anlamda aktif kullanılan ve işyerleri olan güzergahın yeni yol ile buluşması Adatepe halkı olarak bizleri oldukça mutlu etti. Böylesine sık kullanılan bir yolda asfaltlama çalışması yapılması bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından oldukça büyük önem arz ediyor. Ben bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm personele mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

16 ilçede 7/24 mesai

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak belli bir program içerisinde şehrin tüm noktalarını kapsayacak şekilde uyguladığımız sıcak asfalt döküm çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek amacıyla 16 ilçede 7/24 mesai harcamaya, gayretle çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin