YEREL
Giriş Tarihi : 05-09-2023 23:53

AK Parti İl Kadın Kolları Pamukova Ziyareti

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve yönetimi ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ederken bu seferki durakları Pamukova ilçesi oldu. İlçelerde yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışmalar halkında bilgi aldılar.

AK Parti İl Kadın Kolları Pamukova Ziyareti


 

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları, ilçe ilçe gezerek şehre ve ilçelere yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

 İlk ziyaretlerini Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Pamukova Belediyesinin himayeleriyle restorasyonu tamamlanan Metfun Karacaahmet’ in türbesini ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Seyir Tepesini ziyaret ettiler.

Devam eden ziyaretlerde AK Kadınlar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenilenen köy yolları,  asfalt ve beton çalışmalarının olduğu yerleri ziyaret edip,

Pamukova Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezine kazandırılan oyun, piknik alanlarını ve vatandaşların kullanımına sunulan bahçesini ziyaret etti.

 

Esnaf ziyaretiyle devam eden program tebessüm dolu anılarla sonlandı.

 

Başkan Turan ve yönetimi, Pamukova Belediyesi tarafından yapılan Karapınar-Üçevler sınırındaki Köylü Pazarını ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla hasbihal ederken gerçekleşen hoş sohbet ve tebessüm dolu anlar fotoğraflara yansıdı.

 

 

Yasemin Turan Teşekkürlerini İletti

 

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ekibi ile gerçekleştirdiği Pamukova ziyaretinde kendilerine eşlik eden AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Turan ve ekibine programlarına eşlik ettiği için teşekkür etti.

AdminAdmin