SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2023 11:58

Ak Parti'de milletvekili listeleriyle ilgili çalışma başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'nde kurmaylarıyla yaptığı toplantıda seçim süreci masaya yatırıldı. Milletvekili aday listeleriyle ilgili çalışacak üst kurul belirlendi. Kurul da Ali İhsan Yavuz'da yer aldı. 

Ak Parti'de milletvekili listeleriyle ilgili çalışma başladı.

 

ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla seçim gündemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz ve partinin Seçim Kampanyası Koordinatörü Prof. Dr. Ertan Aydın katıldı. 

 

6 KİŞİLİK ÜST KURUL

Toplantıda Erdoğan'a seçim çalışmalıyla ilgili sunum yapıldı. 14 Mayıs tarihinin seçim için öne çıktığı toplantıda, kampanya sürecinde yapılacak çalışmalar konuşulurken milletvekili aday listeleriyle ilgili üst kurul oluşturuldu. Kurulda Genel Başkan Vekilleri Numan Kurtulmuş, Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Erkan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yer aldı.

 

 

OY POTANSİYELİ OLAN 

Bu seçimi son derece kritik bir seçim olarak gören parti yönetiminin listelerle ilgili hassas bir çalışma yapması kararı aldığı ve oluşturulan üst kurulun zaman geçirmeden çalışmalara başladığı önerildi. Kurul ilk etapta illerde anket çalışmasıyla şehirlerde öne çıkan isimleri belirleyecek. Bu çalışmalarda oy potansiyeli olduğu tespit edilen ancak partili olmayan isimlerin listelerde yer alması sağlanacak. 

AdminAdmin