SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 14:51

Akar’a miting gibi karşılama, “Akyazı’nın desteği arkamızda”

Milliyetçi hareket partisi Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar, seçime 2 gün kala Akyazı’da seçim çalışmalarını sürdürdü. Merkez Yeniköy mahallesi ve Güzlek mahallelerini ziyaret eden Akar’a, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu eşlik etti. Akar Akyazı’da büyük bir kalabalıkla karşılandı.

Akar’a miting gibi karşılama, “Akyazı’nın desteği arkamızda”

Sahada gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yürüten Ahmet Ziya Akar, akşam saatlerinde yaptığı Akyazı ziyaretlerinde 2 mahalledeki seçmenle bir araya geldi. Kahvehane ziyaretlerine katılan vatandaşlara teşekkür eden Akar; “Burada vatan sevdasıyla yanıp tutuşan arkadaşlarımızı görüyoruz. Devletine sahip çıkan, bir an olsun bu ihanet çarkının düşüncelerine meyletmemiş arkadaşlarımızla bir aradayız. Zillet ittifakı adı altında toplanan bu ihanet çarkı, terör işbirlikçilerinin elini tutmuş, vatanı parsel parsel paylaşmıştır. Bunlara gereken tokadı da Akyazı halkı 14 Mayıs gününde atacaktır” ifadelerini kullandı.

“İSTİKRAR SÜRECEK”

Türkiye’nin bir şahlanış dönemine girdiğini belirten Ahmet Ziya Akar; “Ülkemiz, dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girdiği bu dönemde adeta bir şahlanışa geçmiş, düşmanlarına korku salar hale gelmiştir. İHA, SİHA ve bilimum yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimize el uzatmak, onları tasfiye etmek isteyen bu zillet ittifakı, terör örgütünün maşası haline gelmiştir. Bunlara fırsat vermeden Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak vatanımızı daha ileri taşımaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin