Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EKONOMİ

Akgün Altuğ "25 ana sektörde ürün gönderdik"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, Sakarya'nın ihracatta şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,1'lik artış sağladığını bildirdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Akgün Altuğ "25 ana sektörde ürün gönderdik"
Paylaş:


Altuğ, şubatta bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 30,3'lük düşüşle yaklaşık 390 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Yılın ilk 2 ayında kümülatif ihracatımız geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 17,8 artış göstererek 949 milyon dolar oldu ve en çok ihracat yapan 7. il konumumuzu da koruyup 25 ana sektörde ürün gönderdik. Tüm bu ciddi rekabet ortamına, maliyet baskısına ve değişken süreçlere rağmen canla başla dünya için üreten tüm firmalarımıza ve emektar çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');