Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
İLÇE HABERLERİ

Akyazı Cumhuriyet Mahallesi’ne bin 300 metrelik güçlü altyapı dokunuşu

SASKİ, Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı çalışmalarla bölgeye yeni yağmur suyu kazandırıyor. Proje kapsamında içme suyu hattı da yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Ada Caddesi’nden Yıldırım Beyazıt Caddesi’ne kadar uzanan güzergahta 500 metrelik yeni yağmur suyu hattı ile 800 metrelik yenilenen içme suyu hattı güçlü şekilde hizmet edecek.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Akyazı Cumhuriyet Mahallesi’ne bin 300 metrelik güçlü altyapı dokunuşu
Paylaş:

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı’nın farklı noktalarında devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde başlayan Ada ve Yıldırım Beyazıt Caddelerini kapsayan proje ile bölgenin altyapısı yoğun yağışlara karşı garanti altına alınırken, içme suyu hat yenilemesi ile aboneler kaliteli suya kesintisiz şekilde ulaşacak.

 

800 metrelik içme suyu hattının çapı büyütülerek basınç problemlerinin önüne geçilecek. Yağmursularını eksiksiz şekilde taşıyacak 500 metrelik yeni yağmur suyu hattının ise yüzde 50’si tamamlandı.

 

İlçenin muhtelif noktalarında çalışmalar devam ediyor

İlçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “Akyazı ilçemizin farklı noktalarında altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İki cadde arasındaki güzergâhta devam eden proje sayesinde yenileyeceğimiz içme suyu ve yeni yağmur suyu hattı ile bölgede hizmet kalitemizi artırıyoruz. Toplamda bin 300 metrelik altyapı ağına güçlü bir dokunuş yapacağız” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

İLÇE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');