SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 12:39

Akyazı’dan Ali İnci’ye Tam Destek

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Akyazı’da seçim çalışmalarına devam etti. Büyük destek gören ve gittiği her yerde ilgi ile karşılanan İnci, “Sakarya için durmak bilmeden eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” dedi.

Akyazı’dan Ali İnci’ye Tam Destek


 

AKYAZI PROGRAMI

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Sakarya’da gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Tüm kadroları ile sahada vatandaşlarla iç içe olan AK Parti’de performansı ile dikkat çeken isimlerden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, yoğun temposu ile tüm kesimlerin büyük beğenisini topluyor. Sakarya’yı karış karış gezen İnci, son olarak Akyazı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören inci esnaf ziyaretleri yaparak gençlik buluşmasına katıldı.

 

TARİH TEKERRÜR EDECEK

Sahadaki coşkuyu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye yoğun bir teveccühün olduğunu kaydeden İnci, “Akyazı ilçemiz girdiği her seçimde rekor oy ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye destek oldu. 14 Mayıs’ta tarih yeniden tekerrür edecek. Akyazı’nın, Sakarya’nın, Türkiye’nin ve bu milletin iradesi, hizmet ve eser siyasetini yeniden tescilleyecek. Masadaki ortakların laf üretmekten, gerginlik çıkarmaktan başka işleri yok. Çamur at izi kalsın siyasetinden başka bir numarası kalmayan masanın ortakları, 14 Mayıs’ta milletimizin feraseti ile inşa ettiği irade duvarına çarpacak” dedi.

 

SAKARYA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

İnci son olarak şunları kaydetti: “Sakarya için gece gündüz demeden çalışan bir kardeşinizim. Ali İnci için bir göreve ihtiyaç asla olmadı. Her zaman Sakarya’mız ve ülkemiz için çalışmaya devam ettim. Belediye Başkanlığım döneminde de, dernek başkanlığımda da, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığımda da Sakarya için elimizi taşın altına koyduk. Şimdi ise sizlerin teveccühü ile milletvekili olarak, Cumhur İttifakımızın çok değerli milletvekilleri ile Sakarya için durmak bilmeden eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” ifadelerine değindi.

 

AdminAdmin