SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 15:28

Alemdar: “31 Mart’ta Aralık mahallesinden rekor oy bekliyorum”

Başkan Adayı Alemdar, Serdivan Aralık Mahallesi’ni ziyaret etti. Programda konuşan Alemdar, “Bizim davamız şahsi bir dava değildir. Çıktığımız yolda her zaman şehrimizi düşündük. Yaşadığımız bu toprakları daha nasıl güzelleştirebiliriz her zaman bunun hesabını yaptık. Şimdi daha güzel bir Sakarya’yı hep birlikte inşa etmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Aralık mahallemizden rekor oy bekliyorum” dedi.

Alemdar: “31 Mart’ta Aralık mahallesinden rekor oy bekliyorum”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim programları kapsamında Serdivan Aralık Mahallesi’ni ziyaret etti. Programında vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, talep ve görüşleri dinleyerek yeni döneme dair gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Katılımın yüksek olduğu programda Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman yer aldı.
Güçlü desteğinizi arkamızda hissediyoruz
Programda bir selamlama konuşması yapan MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, “Cumhur İttifakı’mıza Aralık mahallemizden yıllarca güçlü bir destek geldi. Şimdi ise önümüzde önemli bir yerel seçim var. İnanıyorum ki geçmişte olduğu gibi 31 Mart’ta da siz kıymetli hemşehrilerimizden en güçlü desteği alacağız” dedi.
AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu ise, güçlü destek vurgusu yaparak, “2 Şubat’tan itibaren girilmedik kapı, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadık. İnanıyorum ki Aralık Mahallesi tercihini yine istikrardan yana kullanacaktır. Bizler Cumhur İttifakı’mıza verdiğiniz desteği güçlü bir şekilde hissediyoruz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.
Her fırsatta mahallemizi ziyaret ediyoruz
Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, bugüne kadar verilen destek için teşekkür ederek, “Buralarda çok güzel anılarımız geçti. Diğer adaylar gibi 5 yılda bir gelmedik buralara. Biz hep buradaydık. Şimdi Serdivan Belediye Başkanı adayıyım. İlk günden beri verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Serdivan’da 54 bin 500 olan nüfus, doğru imar planları ile 234 bine çıktı. Tam 23 yıldan beri her fırsatta bu mahalleye gelen bir kardeşinizim. İnşallah bu kardeşlik hukukumuzu yeni dönemde daha da geliştirerek devam edeceğiz” diye konuştu.
Aralık mahallemize yaptığımız hizmetlerin şahidi sizlersiniz
Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bizim davamız şahsi bir dava değil hizmet davasıdır. Çıktığımız yolda her zaman şehrimizi düşündük. Yaşadığımız bu toprakları daha nasıl güzelleştirebiliriz her zaman bunun hesabını yaptık. Aralık mahallemizde neler yaptık hepsinin sizler şahidisiniz. Aziz başkanımın, Zeki Başkanımın yaptıkları ortada. Biz onlardan aldığımız bayrağı daha ileriye götürmenin derdine düştük. Muhalefet kendi kavgalarıyla, nereden daha çok oy alırım hesabı yaparken, bizler ise bize inananlarla yol yürüyerek elif gibi dimdik durduk” dedi. 

Mahallemizden rekor oy bekliyorum
Konuşmasında rekor bir oy beklediğini vurgulayan Alemdar, “Bizler gerek şehrimizin gerekse ilçemizin eksiklerimizi biliyoruz. Şehrimiz geliştikçe beklentiler de değişerek artabilir bu gayet normaldir. Bizler de bu eksiklere hızlı bir şekilde çözüm sunmak için bu göreve talip olduk. Sizlerin de desteğiyle 16 gün sonra hepimizin tanıdığı, bildiği ve güvendiği Osman başkanımıza görevi devredeceğim. Ben kendisinin azmine ve samimiyetine inanıyorum. İnşallah 31 Mart’ta Aralık mahallemizden rekor oy bekliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin