SİYASET
Giriş Tarihi : 11-05-2023 10:39   Güncelleme : 11-05-2023 11:38

Ali İhsan Yavuz ''Sakarya'da en az 6 vekil kazanacağız''

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Genel Yayın Yönetmenimiz Selçuk Önerin sorularını yanıtladı.

Ali İhsan Yavuz ''Sakarya'da en az 6 vekil kazanacağız''


Soru: Sakarya'yı nasıl görüyorsunuz?

Sakarya güzel ve huzurlu bir şehir. AK Parti'nin de adeta kalesi gibi. AK Parti döneminde güzel de hizmetler aldı. Bu güzel hizmetlere az çok vesile olduğumuz için Rabbime hamdediyorum. Tabi bizi seçen hemşerilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Sakarya,  hele hele içinde Acil Durum Hastanesinin de olduğu Bin Yataklı Şehir Hastanesi, satılan eski Sakarya Stadyumunun tekrar geri alınarak Millet Bahçesine çevrilmesi, Yeni Sakarya Stadyumunun Yaşayan Stadyum olarak kurgulanması, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin üzerine yüklenen Deprem Kredi Borcunun bir yasal düzenlemeyle ortadan kaldırılması, Yeni Adliye Binasına başlanılması, Yeni Otoban çıkışıyla beraber Karapürçek yolunun da yapımı için start verilmesi ve benzeri birçok icraat  son dönemde Sakarya'ya yatırımların adeta yağdığını gösteriyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

 

Soru: Seçim açısından Sakarya'yı nasıl görüyorsunuz.

Hem sokağın dili ve hem de anketler, oyumuzun artacağını gösteriyor.  Kanaatim odur ki vekil sayımız da birden çok artar. Anketler, en az 2 vekil artıracağımıza işaret ediyor. Daha fazlası da neden olmasın. Her biri birbirinden değerli 8 pırıl pırıl milletvekili adayımız var. Eminim Sakarya için çok daha güzelini yapmak için gayretli çalışmalara ve başarılı işlere imza atacaklardır.

 

Soru: Peki ya Türkiye?

Türkiye sathında da başarılı bir netice bekliyoruz. Bir kere Cumhurbaşkanlığı Seçimi açısından farklı bir tablo ortaya çıktı. Bir tarafta Kandil'in, Fetö'nün ve Türkiye düşmanı dış güçlerin var gücüyle desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu, diğer tarafta yapılamaz denilenleri yapan, hayallerimizi bir bir gerçeğe dönüştüren ve Türkiye'yi gıpta edilecek bir ilerleyiş trendinin içine sokan Recep Tayyip Erdoğan. İnanıyoruz ki bu sağduyulu ve basiretli Millet inşallah rekor bir oyla yeniden Büyük Usta'yı Cumhurbaşkanı seçecektir.

 

Milletvekili seçimi açısından da bir önceki seçimden aşağıya düşmeyecek bir oranla yine iyi bir neticenin ortaya çıkacağına inanıyorum.

 

İnşallah hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem AK Parti ve hem de Cumhur İttifakı yine kazanacak ve bu yüzyıl TÜRKİYE YÜZYILI olacaktır.

 

 

AdminAdmin