Devletimiz, Teröre ve Terör Destekçilerine Asla Fırsat Vermeyecektir
Böyle dönemlerde güçlü bir liderlik ve sağlam ittifak yapısına ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Terör örgütlerine karşı sıfır taviz politikasıyla hareket eden Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı'nın en güçlü savunucularından biri olduğuna işaret eden İnci, “bunu anlamak için süreci iyi okumak lazım. Terör örgütleri konusunda duruşu belli olan Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhur ittifakının terör örgütlerine karşı net bir duruşu var ve hiçbir zaman pazarlık içerisinde olmamıştır. Devletimiz teröre ve terör sevicilerine asla fırsat vermeyecektir”
İsrail 22 Şehrimize Göz Dikti, Biz Buna Asla İzin Vermeyeceğiz
Ali İnci, bölgemizdeki vekalet savaşlarının yarattığı tehditlere dikkat çekerek, Türkiye’nin karşılaştığı tehlikeler karşısında milli dayanışmanın önemini ifade etti. Terör örgütlerinin sınırlarımızdaki varlığının milli güvenliği doğrudan tehdit ettiğini belirten İnci, “Kapımıza kadar dayanmış terörist İsrail, 22 şehrimize göz diktiğini her fırsatta dile getirmektedir. Biz buna asla izin vermeyeceğiz. Ortadoğu’da akan kanın acilen durdurulması ve sınırlarımızın ötesinde huzur ve güvenliğin bir an önce sağlanması gerekmektedir,” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür” ifadelerini hatırlatan İnci, ülkenin geleceği için Cumhur İttifakı’nın milli bir hedef doğrultusunda hareket ettiğini belirtti. Ali İnci'nin açıklamaları, Türkiye’nin bölgesel ve küresel risklere karşı birlik içinde kararlı bir duruş sergilediği mesajını verirken, Devlet Bahçeli’ye yönelik desteğini de güçlü bir şekilde ortaya koymaktadır.


























