YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:29

Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları İftarda Bir Araya Geldi.

Osmaneli İçmeler Tesislerinde düzenlenen geleneksel iftar programına Türkiye’nin çeşitli illerinden 300 ü aşkın mezun katıldı.

Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları İftarda Bir Araya Geldi.


 

23 Mart 2024 Cumartesi akşamı gerçekleşen iftar programına bu yıl ilk kez kalabalık bir grupla katılım sağlayan 1994 yılı mezunları damgasını vurdu.

 

Mezunlardan Muammer Genç, İsmail Kardaş, Hasan Kuru, Arif Elmas ve Yeter Ertan’ın organizasyonunu üstlendiği geleneksel iftar programına rahmetli babası Arifiye Köy Enstitüsü mezunu olan Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin de katılarak mezunlarla sohbet etti. Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunlarına hitaben ‘Hoş Geldiniz’ konuşması yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, rahmetli babasının yatılı olarak okuduğu okulun mezunlarını ilçelerinde misafir etmekten büyük onur duyduğunu söyledi.

 

20.Geleneksel İftar programında eskimeyen arkadaşlarıyla Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelerek birlikte oruç açmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları 40 yılı aşkın süredir buluşmalarına vesile olan arkadaşlarını da unutmadılar.

 

Arifiye Mezunları toplantılarını geniş katılımlı başlatarak geleneksel hale gelmesine öncülük eden 1982 yılı mezunu Avukat Alirıza Acartürk ve arkadaşlarına vefa duygularını ifade eden mezunlar; iftar programını her yıl başarıyla gerçekleştiren Muammer Genç, İsmail Kardaş ve Hasan Kuru ile bu yılki iftara büyük katkı sağlayan Arif Elmas ve Yeter Ertan’a, tüm toplantılara eksiksiz katılarak Arifiye Ruhunu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan 1983 mezunu eğitimci-gazeteci Yalçın Akaltın’a teşekkür ettiler.

 

Mezunlar ayrıca; büyük nezaket göstererek iftarlarına katılan Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münir Şahin’e, İçmeler Tesisleri Müdürü Nuh Tufan’a ve tesislerin güler yüzlü personellerine örnek ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

 

 

AdminAdmin