YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-02-2024 13:57

Arifiye Öğretmen Lisesi Sevdası Devam Ediyor.

Türkiye’de bir döneme damgasını vuran eğitim kurumlarından Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının geleneksel buluşmaları devam ediyor.

Arifiye Öğretmen Lisesi Sevdası Devam Ediyor.


 

Çocukluk ve gençlik yıllarını yatılı olarak okuyan mezunlar Maltepe Polisevinde 23 Şubat Cuma akşamı bir araya gelerek eski günleri hatıralarla yad ettiler.

 

1954-1994 yılları arasındaki mezunların en güzel yemeklerini yedikleri Arifiye Bol Kepçe Lokantası sahibi Ali Canova’nın mezunlar arasında yer alan kızı Nevin Canova ile birlikte katıldığı toplantıda o dönemlere ait anlattığı ilginç hatıralar büyük ilgi gördü.

 

Mezunlardan Kocaali’den Şenol Kabaoğlu, Almanya'dan Kemal Kurt, Sakarya'dan Cengiz Albayrak ve Veysel Yiğit ile diğer mezunların hatıralarını paylaştığı toplantıya katılan efsane öğretmenler Ahmet Pehlivan ve Naci Köksal’ın her cümlesi çok değerli duygusal ve anlamlı konuşmaları geceye renk kattı.

 

Başarılı Mezunlara Plaket

İş ve meslek yaşamlarında başarılı olan mezunlardan Bursa Şehir Hastanesinde görev yapan Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Tabip Albay Ahmet Şen ile Ankara Keçiören Sınav Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Ünlütürk’ün hayat hikayelerini paylaştığı toplantıda onur konuğu mezunlara plaketleri öğretmenleri tarafından verildi.

 

Toplantıyı organize eden İsmail Yaman, Güney Çatalbaş, Gül Aygün  ve Yalçın Akaltın ile çektikleri fotoğraflarla geceyi ölümsüzleştiren Yılmaz Yürek, Coşkun Aktaş ve Gül Aygün’e teşekkür eden mezunlar hayatlarında önemli bir dönüm noktası olarak gördükleri Arifiye Öğretmen Lisesi günlerini keyifli ve sıcak sohbetlerle bir kez daha hatırlamanın mutluluğunu yaşadılar.

 

AdminAdmin