YEREL
Giriş Tarihi : 20-12-2023 16:15

Asfaltta Bekirpaşa Tamam, Sıra Büyükesencede

Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Bekirpaşa Mahallemizde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz Büyükesence Mahallemizde asfalt serimine başladı” dedi.

Asfaltta Bekirpaşa Tamam, Sıra Büyükesencede

 

 

Erenler Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Sokak ve caddelerin yenilendiği Erenler’de son olarak Bekirpaşa Mahallesinde kilitli parke ve asfalt çalışması tamamlandı. Ekipler ardından Büyükesence Mahallesinde 26 ve 27. Caddelerde asfalt çalışmasına başladı.

 

BEKİRPAŞA

Çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “İlçemizde cadde ve sokaklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Bekirpaşa Mahallemizde yoğun olarak vatandaşlarımızın kullandığı yollarımızda bozukluklar vardı. Bir kısmını kilitli parke bir kısmını da asfalt ile baştan sona yeniledik” dedi.

 

BÜYÜKESENCE

Çalışmaların Büyükesence Mahallesinde devam ettiğini ifade eden Başkan Rahmi Şengül, “Büyükesence Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımız kapsamında 26 ve 27 No’lu Caddelerimizi asfalt ile baştan sona yeniliyoruz. Çalışmaların Büyükesence Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

AdminAdmin