EKONOMİ
Giriş Tarihi : 03-05-2023 10:26

ASRİAD, Alemdar ve Kocacık’ı ağırladı

AK Parti 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, STK ziyaretleri kapsamında Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’la birlikte Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şubesini ziyaret etti.  

ASRİAD, Alemdar ve Kocacık’ı ağırladı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesinde çalışmalarına ağırlık veren AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, ASRİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın iadeyi ziyaret maksadıyla yer aldığı ASRİAD ziyaretinde Dernek Başkanı Rıdvan Ulusal’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ertuğrul ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bilindiği üzere ülkemiz 14 Mayıs tarihinde önemli bir seçim yaşayacak. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri olacak. AK Parti milletvekili adayları olarak ilimiz ve yurt genelinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ziyaretlerimizde STK’larımızı da ihmal etmiyoruz. Bu gün siz değerli ASRİAD’ ın Sakarya Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinizi ziyaret ettik. Ziyaretimizi kabul ettiğiniziçin teşekkür ederim “ dedi.      

İadeyi ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise konuşmasında ziyaret amacının hem  İadeyi ziyaret,hemde seçim çalışmaları olduğunusöyleyerek ASRİAD Sakarya Şubesi yönetimine etkinlik faaliyet ve çalışmalarında başarılar diledi.

Teşekkür

Asrın İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ise konuşmasında “Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a ASRİAD olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisi bu gün bizlere iadeyi ziyarette bulundu. Bizleri mutlu etti. Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık ’a çıkmış olduğu adaylık sürecinde yapacağı çalışmalarda kolaylıklar ve hayırlı uğurlu olmasını dileriz” diyerek ASRİAD olarak teşekkürlerini be taleplerini iletti.

AdminAdmin