EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-03-2023 11:54   Güncelleme : 10-03-2023 16:39

ASRİAD Genel Merkez Sakarya’da

‘Önce Nitelik’ sloganıyla yola çıkan ve kurulduğu günden itibaren yoğun bir gündemle çalışan Asrın İş Adamları Derneği(ASRİAD) Sakarya Şubesi, Genel Merkez Teşkilatlanma Komisyonunun katılımıyla haftalık Olağan Yönetim kurulu Toplantı’sını Serdivan’daki hizmet binasında gerçekleştirdi.

ASRİAD Genel Merkez Sakarya’da

Fikir Alışverişi

ASRİAD’ın Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yahya Atıcı ve beraberindeki heyet ile birlikte Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleşti. Ortaklaşa gerçekleşen toplantıda genel merkezin çalışmalarıyla Sakarya şubesinin çalışmaları konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili hasar altında bırakan deprem bölgesinde yapılan çalışmaların da istişare edildiği toplantıda, Sakarya için ve ülkemiz için hedeflenen projeler konusunda da karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Sakaryaspor Özel

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal günün anlam ve önemine binaen genel merkez teşkilat başkanı Yahya Atıcı’ya Sakaryaspor’un deprem özel serisi olan Sakaryaspor formasını hediye etti. Genel Başkan Yardımcısı Yahya Atıcı, bu jestinden dolayı Şube Başkanı Rıdvan Ulusal’a teşekkür ederek, ASRİAD’ın kûfî alfabesiyle Osmanlıca ‘Önce Nitelik’ yazılı özel şiltini hediye etti.

Üye Ziyareti

Toplantının ardından Şube Hizmet binasının içinde bulunan Yıldırım Toplantı Salonunun açılışı da gerçekleşti. Ardından ASRİAD Genel Merkez Teşkilat Heyeti ile Sakarya Şubesi Yöneticileri, deprem bölgesine konteyner evler üreten, Fatih Keleş’in sahibi olduğu Şahin Çelik firmasına üye ziyareti gerçekleştirdi.

AdminAdmin