EKONOMİ
Giriş Tarihi : 14-06-2023 13:48

ASRİAD hizmet binası törenle açıldı

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Sakarya Şubesi; Serdivan İlçesinde bulunan hizmet binasının resmi açılışı, Genel Başkan Adnan Danışman’ın katılımı ile gerçekleştirdi.

ASRİAD hizmet binası törenle açıldı


ASRIN İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurul öncesinde, Kemalpaşa Mahallesi 27. Sokak No: 33/101’ de bulunan Serdivan İlçesindeki hizmet binası düzenlenen tören ile açıldı. Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açış törenine ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ile ASRİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

300 milyar dolar Türkiye ihracatını yaparız.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından kısa bir konuşma yapan ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal; “ Serdivan İlçesi yeni hizmet binamızın açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Siz emek harcadıkça ve gereken gayreti gösterebildiğini sürece başarılar da Allah’ın izni ile bizlerin olacaktır. Amacımız, memleketimize ve milletimize yararlı olmaktır. ASRİAD, 2017 yılında kurulan henüz çiçeği burnunda bir sivil toplum kuruluşu olmakla birlikte özünü ASR suresinden almaktadır. ASRİAD asrın ve çağımızın ekonomik şartlarına uygun örgütlerine ve döneme uyum sağlamaya çalışan bir yapıdır. 2014 yılı için Türkiye ihracatının yüzde 1îni ASRİAD olarak biz gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 300 milyar dolar Türkiye ihracatını yaparız. Bu yönde bir öngörümüz var. Her türlü çalışmalar ve yönlendirmeler yapılmaktadır. Sizlerle birlikte bunu daha rahat yapabiliriz. Sizinle burada olmak benim için bir

Başkan Alemdar’dan tebrik

Rıdvan Ulusal’ın ardından konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise daha önce kuruluş aşamasını gerçekleştiren ASRİAD’ Sakarya Şubesini ilçelerinde açtıkları yeni hizmet binası için tebrik etti. Başkan Alemdar; “  Vatanını ve milletini seven gerçekten üretmek isteyen bayrağına sahip çıkan gençleri görmek bizleri mutlu ediyor. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayız. Çocuklarımızın geleceği için kim üreterek zaman harcıyorsa biz onların yanında olacağız. Onların üretmeye olan heyecanlarını gördükçe mutlu oluyoruz. Allah, vatanına milletine sahip çıkacak bireyler yetiştirmeyi bizlere daim eylesin. Dünyada birçok şey değişti. Müjde vermek isterim. Emperyalizm bitti. Buna inanarak çalışın” diye konuştu.

AdminAdmin