EKONOMİ
Giriş Tarihi : 13-11-2023 17:06

ASRİAD Sakarya "Kıst Çağrısı "Temalı 3'üncü Olağan Genel Kurula katıldı

ASRİAD 3’üncü olağan genel kurula katılan Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve beraberindeki heyeti; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile görüştü.

ASRİAD Sakarya

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) 3’üncü genel kurulu, hafta sonu İstanbul’da bir otelde yoğun katılımla gerçekleşti. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen programa; ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ile beraberinde heyeti de katıldı. Yoğun katılımla dikkatleri üstüne çeken Sakarya Şubesi, adeta gövde gösterisi yaptı.

İki önemli isimle görüştü

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal; programa katılarak konuşmalar yapan TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Ticaret Bakanı Bolat ile; genel kurulda yapılan protokol konuşmalarının ardından verilen arada bir görüşme yaptı. İki önemli isimle de daha önce tanışıklığı olan Ulusal, yaptıkları çalışmalardan bahsederek istişarede bulundu.

Devir teslim töreni oldu

Öte yandan genel kurulda, yeni başkan ve yönetim kurulu da seçildi. tek aday olarak katılıp başkan seçilen İbrahim Cemil Yıldız, eski Genel Başkan Adnan Danışman’dan görevi devraldı.

Yeni Başkanı tebrik etti

Yeni Başkan Yıldız’ı tebrik eden Başkan Ulusal, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca eski Genel Başkan Adnan Danışman’a da yaptığı üstün başarılı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti. Ulusal; “Kurucu Genel Başkanımız sayın Adnan Danışman’a bugüne kadar camiamıza yapmış olduğu liderlik için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Genel kurulda görevi devralan yeni genel başkanımız sayın Cemil Yıldız ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Genel kurulda “Kıst Çağrısı” teması dikkat çekti

Yoğun katılımın olduğu Genel Kurul programında, Divan Başkanlığını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç yaptı. Daha sonra sırasıyla AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş konuşmalarını gerçekleştirdi.

 “Kıst Çağrısı” temasını Gazze’de yaşanan katliamlara getiren Eski Genel Başkan Adnan Danışman, “Gazze bütün ümmetin sorunudur. Bu katliamlar başladığında ben kendimi, sadece sesi çıkan yatalak bir hasta gibi hissettim. Gazze’de bu soykırım durmadan bize gün ışığı, güneş haramdır” açıklamalarında bulundu. Oldukça verimli geçen programın ardından Başkan Danışman katılımcılara teşekkür etti.

AdminAdmin