EKONOMİ
Giriş Tarihi : 16-07-2023 19:41

ASRİAD Sakarya şubesinden başkente çıkarma

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Rıdvan Ulusal, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkent Ankara'ya gitti.

ASRİAD Sakarya şubesinden başkente çıkarma

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mecliste AK Parti Sakarya Milletvekilleri ile MHP Grup Başkan Vekilini ziyaret etti.

Buradan Ak Parti Genel Merkezi'ne geçerek Ankara programı; AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile Sakarya Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci ile görüşmeler yapan heyet bilgi akış verişinde bulundu. 

Hayırlı olsun dileklerini ileten heyet, MHP Sakarya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül, 28. Dönem Sakarya AK Parti Sakarya Milletvekilleri; TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Lütfi Bayraktar, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Ali İnci, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık , TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Murat Kaya ile de görüşen ASRİAD'n öncü sloganı olan Kûfi Alfabe ile ‘Önce nitelik’ yazılı tabloyu takdim etti.

AdminAdmin