EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-10-2023 14:42

ASRİAD Sakarya’dan Etiyopya Büyükelçiliği’ine iade-i ziyaret

Asrın İş Adamları Derneği’nin (ASRİAD) Eylül ayında Sakarya’da gerçekleştirdiği “Uluslararası Ekonomi Vizyon ve İş Geliştirme” toplantısından sonra; Etiyopya büyükelçisi Adem Mohammed’i ziyarete gitti.

ASRİAD Sakarya’dan Etiyopya Büyükelçiliği’ine iade-i ziyaret

 

ASRİAD, 8 Eylülde Sakarya’da düzenlediği “Uluslararası Ekonomi Vizyon ve İş Geliştirme” toplantısına katılan Etiyopya büyükelçisi Adem Mohammed’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Asriad Sakarya Başkanı Rıdvan Ulusal, beraberindeki 15 kişilik heyetle birlikte; Ankara’ya Etiyopya Büyükelçiliği’ne gitti.

 

Başkan Rıdvan Ulusal; “şehrimizin ve ülkemizin ihracatına katkı sunmak üye firmalarımızın ihracatlarını arttırmak için Şubat 2024’te Başkent Addis Ababa’da gerçekleşecek olan ‘International Trade Fair’ uluslararası Ticaret Fuarına katılmak üzere üretici ve ihracatçı firmalarımızın müracaatlarını; direkt büyükelçinin kendisine gerçekleştirdik”

 

Etiyopya büyükelçisi Adem Mohammed, Sakarya’da katıldıkları iş formundan çok etkilendiklerini ve iadeyi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. ASRİAD Sakarya Başkanı Rıdvan Ulusal, 8 Eylül’de gerçekleştirilen iş formunda çekilen cam tabloya basılı aile fotoğrafını hediye etti.

AdminAdmin