EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-05-2023 11:01

ASRİAD Sakarya’dan SUBÜ Rektörü Sarıbıyık’a ziyaret

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ı makamında ziyaret etti.

ASRİAD Sakarya’dan SUBÜ Rektörü Sarıbıyık’a ziyaret

 

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı ziyaret etti. ASRİAD ve SUBÜ birlikteliğinde yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu Rektör Sarıbıyık’ın makamında gerçekleşen ziyarette ASRİAD hakkında bilgi veren Başkan Ulusal; ASRİAD olarak, gençlerle iç içe olmak, Üniversite sanayi işbirliği kurmak istiyoruz” diyerek ziyaretlerini nazaket ile kabul eden Rektör Mehmet Sarıbıyık ve ekibine teşekkür etti. 

 

Birlikte çalışmaya sıcak bakarız

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında; “Üniversite olarak, iyi bir ekip ruhumuz ve huzur bir ortamının var. Kadromuzu gittikçe genişletiyoruz. 28 bin öğrencimiz var.3600 yabancı öğrencimiz var.1300 yabancı öğrenci Türkçe öğreniyor. Bizim SUBÜ olarak bir misyonumuz var. Dışarıda bir yabancı öğrencinin Türkçe konuşmasını görünce, bir ticarette görünce gurur duyuyoruz. Herkes bir ucundan tutarsa elbette iyi olur. Biz SUBÜ olarak, birlikte çalışmaya sıcak bakarız “diyerek ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetimine çalışma ve faaliyetlerinde başarılar diledi.

 

Ziyaret anısına ‘Önce nitelik’ yazılı tablo takdim etti

 Ziyaret, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal’ın ziyaretlerinin anısına ASRİAD’ın öncü sloganı olan Kûfi Alfabe ile ‘Önce nitelik’ yazılı tabloyu ve ASRİAD’ı anlatan kitapları Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a takdim etti

AdminAdmin