EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-10-2022 16:34

ATATÜRK İLKOKULUNDAN CUMHURİYET GAZETESİ

İmkânsızın başarıldığı bir zaferin 99. yaşını kutlamanın gurur ve coşkusunu artırmak, geçmişten günümüze bir “Cumhuriyet” yolculuğuna çıkarmak amacıyla 29 Ekim özel sayısı olarak Adapazarı Atatürk İlkokulu tarafından “Cumhuriyet Gazetesi” çıkarıldı.

ATATÜRK İLKOKULUNDAN CUMHURİYET GAZETESİ

 

DÜNDEN BUGÜNE 29 EKİM

29 Ekim 1923’ ten günümüze kadar olan süreçte Cumhuriyetin yıl dönümlerinin coşkuyla kutlanma görsellerini, törenlerle ilgili haber başlıklarını içeren ve okuyucusunu geçmişle gelecek arasında tarihi bir yolculuğa çıkaran gazete, millî birlik ve beraberlik duygusunu da resmediyor.

 

YAŞASIN CUMHURİYET!

“Yazıyor! Yazıyor! Cumhuriyetin ilan edildiğini yazıyor!” seslerinin yükselerek başlatıldığı kutlama programında, öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve katılım sağlayanlara dağıtılan  “Cumhuriyet Gazetesi” okuyucularından tam not aldı.

“Yaşasın Cumhuriyet!” nidalarının yankılandığı programda duygulu ve coşkulu anlara tanık olan Atatürk İlkokulu Müdürü Tekin Ateş: “Programın hazırlanmasında ve gazetemizin okuyucuyla buluşmasında özveri gösteren öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır! şeklinde konuşarak öykümüzün kahramanları, Cumhuriyetimizi kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

 

AdminAdmin