Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
İLÇE HABERLERİ

Bakan Özhaseki ‘Yüzyılın Projesi’ Tanıtım Programı İçin Hendek’te

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Meydan projesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı tanıtım programı ile açıklayacak. Hazırlığı tamamlanan ve bakanlıkça onaylanan yüzyılın projesiyle Hendek bambaşka olacak.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bakan Özhaseki ‘Yüzyılın Projesi’ Tanıtım Programı İçin Hendek’te
Paylaş:

PROJE TANITIM TOPLANTISI

Hendek’te ‘Yüzyılın Projesi’ olarak adlandırılan Hendek Meydan projesi 18 Mart Pazartesi günü açıklanacak. Aşk-ı Ala Düğün Salonu’nda saat 18.00’da başlayacak proje tanıtımı iftar yemeğiyle sona erecek. 

BAKAN ÖZHASEKİ GELİYOR

Yaklaşık iki yılda hazırlanan, bakanlık tarafından da onaylanan projesinin tanıtım toplantısına Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki’de katılacak. Özhaseki’nin Hendek programı da belli oldu. Pazartesi günü saat 18.00da toplantının yapılacağı salona gelecek olan Özhaseki, lansmanın ardından aynı salonda vatandaşlarla birlikte iftar açacak. Bakan Özhaseki, program sonunda Hendek’ten ayrılacak.

BABAOĞLU’NDAN DAVET

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Hendek için yüzyılın projesini hazırladık. İlçemize çok yakışacak ve Hendek çok güzel olacak. İki yıldır üzerinde çalıştığımız ve bakanlıktan onayını aldığımız bu dev proje 200 dönüm alanı kapsıyor. Sayın Bakanımızın teşrifleriyle yapacağımız proje tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

İLÇE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');