YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-04-2024 19:47

Bakırtaş ve Ünlü Ailelerinin Mutlu Günü

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın kızı Betül Esra Bakırtaş ile AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü’nün oğlu Emre Ünlü, Sakarya Öğretmenevinde gerçekleşen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Bakırtaş ve Ünlü Ailelerinin Mutlu Günü


 

Kalabalık Katılım

Sakarya eğitim camiasından ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim yöneticileri, okul/kurum müdürleri ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği nişan törenine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ile Bakırtaş ve Ünlü Ailelerinin yakın akrabaları ve dostları katıldı.

 

Sakarya siyasetinin önemli isimlerinden eski bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan’ın taktığı nişan yüzüklerinin kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar kesti. Genç çifti tebrik ederek tavsiyelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar, aile bütünlüğü içerisinde alacakları kararların karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini diledi.

 

Betül Esra Bakırtaş ve Emre Ünlü çiftinin mutluluklarına şahitlik eden Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık, İl Başkanı Yunus Tever, Belediye Başkanları Mutlu Işıksu, İsmail Karakullukçu ve Osman Çelik yaptıkları konuşmalarda nişan töreninin ailelere hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

 

Milli Eğitim camiasının sanatçı öğretmenlerinden Yusuf Dülger’in okuduğu güzel türkülerle renk kattığı nişan töreninde genç çiftin aileleri İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve eşi Zahide Bakırtaş ile AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü ve eşi Songül Ünlü misafirleriyle yakından ilgilendiler.

 

Öğretmenevinde hizmet veren Uğur Kacar Fotoğrafçılık ekibi tarafından özel anların ölümsüzleştirildiği nişan töreninde genç çifti tebrik eden davetliler Bakırtaş ve Ünlü Ailelerine “Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin” dileğinde bulundular.

AdminAdmin