YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2023 12:02   Güncelleme : 10-03-2023 16:38

BAŞKAN BABAOĞLU: CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım evine, Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği Sakarya İl Başkanı Betül Sakalısarı ve hayvanseverlerin desteğiyle Yoğum Bakım ünitesi kazandırıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU: CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ


SAKALISARI: CAN DOSTLARIMIZ İÇİN

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği Sakarya İl Başkanı Betül Sakalısarı, “ Hendek Belediyesinin bünyesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevimiz sürekli takip ettiğimiz ve yardım severlerimizin de sürekli desteklediği bir bakım evi. Veteriner hekimlerimiz ve barınak çalışanlarımızın canla başla mücadelelerine şahidiz. Zaten kendileri ile sürekli temas halindeyiz. Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’nun da doğa canlıları ve sokak hayvanları için mücadelesi biliyoruz. Hendekteki geçici bakım evimizin bir takım ihtiyaçları vardı bu noktada bizlerde gönüllüler olarak 1 adet yoğun bakım ünitesini bu bakım evimize kazandırdık. Can dostlarımızın daha güzel şartlarda yaşamaları ve tedavi olmaları adına bu tarz desteklerimiz sürecek” diye konuştu.

BAŞKAN BABAOĞLU: CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde birçok can dostunun misafir edildiğini ifade ederek barınak şartlarının her geçen gün geliştirildiğine dikkat çeken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Can dostlarımız için hassasiyetle çalışmaya devam ediyoruz. Muayene odası, ameliyathane ve idari bina bulunan barınakta sokak hayvanlarına kısırlaştırma, küpe, mikroçip aplikasyonu, antiparaziter ilaçlar ve kuduz aşıları uygulanarak hayvanların tıbbi takipleri ve tedavileri de en iyi şekilde yapılıyor. Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği Sakarya İl Başkanı Betül Sakalısarı ve hayvanseverlerimizin desteğiyle can dostlarımızın misafirhanesi olan geçici bakım evimizde artık 1 adet yoğun bakım ünitemiz oldu. Bu konuda ki katkılarından dolayı Betül hanıma ve destek veren tüm hayvanseverlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Can dostlarımızın yanındayız” dedi.

AdminAdmin