SPOR
Giriş Tarihi : 24-02-2023 17:43

Başkan Cumhur Genç, Sakaryaspor Çadır Kenti'ne gitti

Sakaryaspor Kulübü tarafından Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 100 adet çadır ile Sakaryaspor Çadır Kenti kuruldu ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için faaliyete geçti.

Başkan Cumhur Genç, Sakaryaspor Çadır Kenti'ne gitti

1999 depreminin acısını en iyi bilen kulüp olan Sakaryaspor’un taraftarları Tatangalar, Hatay’da yaraları sarmak için var gücüyle çalışıyor.

Felaketin ikinci gününden bu yana Kırıkhan’daki aşevinden, çadır kente kadar birçok yardım faaliyeti yapılırken, Sakaryalılar depremzedeleri yalnız bırakmadı.

 

Sakaryaspor Kulübü de Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 100 adet çadır ile Sakaryaspor Çadır Kenti kuruldu ve
depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için faaliyete geçti.

Çadırkent'in kurulumunun ardından Başkan Cumhur Genç ve yönetim kurulu bölge halkını ziyaret etti. Başkan Genç, depremzede vatandaşlarımızın acısına ortak olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Sakaryaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Sakaryaspor Çadır Kentimiz Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 100 adet çadır ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için faaliyete geçti. Kurulumu tamamlandıktan sonra Başkanımız Cumhur Genç ve yönetim kurulumuz bölge halkını ziyaret etti.

100 adet çadırın yanı sıra Sakaryaspor Çadır Kenti'nde; Bay/Bayan tuvaletler ve duşları, Kreş, Aşevi, Sosyal Alan Çadırı, Bay / Bayan Mescid, 1 Eşya Deposu, 1 Gıda Deposu ve elektrik tesisatı bulunmaktadır.

Projemizde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ülkemize başsağlığı diliyoruz. #SesiniziDuyanVar"

AdminAdmin