GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2023 15:59

Başkan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı ile birlikte

Devlet Bahçeli ile birlikte Adıyaman'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulan konteyner kentte depremzedeleri ziyaret etti. Ziyarette Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de yer aldı.

Başkan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı ile birlikte

Türkiye, 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da depremin ardından bölgelerde sürdürdüğü incelemelere devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gitti. Esenboğa Havalimanı'ndan bölgeye hareket eden Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli, Adıyaman'daki konteyner kente ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de yer aldı. Başkan Yüce; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Adıyaman konteyner kentteyiz. Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Allahın izniyle bu zor günleri hep birlikte çok çalışarak aşacak, milletimizin yaralarını saracağız" dedi.

 

AdminAdmin