SPOR
Giriş Tarihi : 10-04-2024 00:26

Başkan Ekrem Yüce, sporcularıyla gurur duydu

Sakarya'nın spor alanındaki destekçisi ve öncü ismi olarak bilinen Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ekrem Yüce, geçtiğimiz hafta Adana'da kazanılan Süper Lig kupasını Sakarya'ya getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelen Yüce, sporcuları tebrik ederek başarılarını kutladı.

Başkan Ekrem Yüce, sporcularıyla gurur duydu

Ekrem Yüce, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, özellikle ampute takımının gösterdiği başarıyla Sakarya'nın gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, sporun toplum için taşıdığı değeri dile getirdi. "Bu kupayı değerli Kulüp Başkanımız Cemil Yıldırım ve tüm sporcuların azim ve başarısı sayesinde aldık. Bizim her zaman yanımızda olan ve destekleyen Ekrem Yüce'ye teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında da başarılar dileriz" diyen kulüp yöneticileri, Yüce'nin katkılarını unutmayacaklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım ise Yüce'nin spor camiasına ve kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Kupayı aldığımız için mutluyuz. Ekrem Yüce'nin her zaman yanımızda olacağını bilmek, bize güç veriyor. Sporcularımızın gösterdiği başarılarla Sakarya'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ekrem Yüce'nin spora ve sporculara olan desteği, Sakarya'nın spor camiasında takdirle karşılanırken, bu ziyaret de sporcular ve yöneticiler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

AdminAdmin