SİYASET
Giriş Tarihi : 31-10-2022 11:36

BAŞKAN KELEŞ’TEN BOSNA SANCAK KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş Serdivan Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

BAŞKAN KELEŞ’TEN BOSNA SANCAK KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ZİYARET

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan ve eski ilçe başkanı Sebahattin Gülbaş ile birlikte Serdivan Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Rafet Yatcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Keleş ve beraberindekiler karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Ziyarette CHP teşkilatı olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirten Başkan Keleş herkese eşit mesafede olduklarını ifade etti. Sakarya için hep birlikte çalıştıklarını aktaran Başkan Keleş, “Sakarya hepimizin ortak değeri. Şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek ve insanının daha rahat yaşaması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bu nedenle zaman zaman sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret edip karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz. Sorunları dinleyerek çözüm önerisi sunuyoruz.” dedi. 

 

Başkan Keleş, misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Yatcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Serdivan Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rafet Yatcı ise Başkan Keleş ve partililerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AdminAdmin