SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2022 18:00

BAŞKAN KELEŞ'TEN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Gümüşhaneliler Derneği başkanlığına seçilen Özkan Pala'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN KELEŞ'TEN GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNE ZİYARET

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, il başkan yardımcıları Gönül Yıldız İrsi, CHP Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan, ilçe başkan yardımcıları Semih Atalay ve Erdoğan Yüksel ile birlikte Sakarya Gümüşhaneliler Derneği başkanlığa seçilen Özkan Pala ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Sakarya Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Özkan Pala'ya yeni görevinde başarılar dileyen CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, "CHP il örgütü olarak sivil toplum kuruluşlarımızı ve derneklerimizi çok önemsiyoruz. Hem hayırlı olsun demek hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istedik. Hep birlikte ilimizin daha yaşanılabilir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Sakarya Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Özkan Pala ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve beraberindekilere teşekkür etti.

AdminAdmin