Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SİYASET

Başkan Oğuz Alkaş Sakarya İşadamları Birliği’nin istişare toplantısına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve parti yöneticileriyle birlikte Sakarya İşadamları Birliği’nin istişare toplantısına katıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Başkan Oğuz Alkaş Sakarya İşadamları Birliği’nin istişare toplantısına katıldı
Paylaş:

 

Sakarya İşadamları Birliği Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerinin nazik davetiyle düzenlenen kahvaltı programında iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Alkaş, partinin güncel siyasi gelişmelerine dair görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.

Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Alkaş, “‘Derdiniz derdimizdir’ mottosuyla şehrimizde dinlenmedik hemşehrimiz, sıkılmadık el kalmayana dek çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Nazik davetleri ve samimi sohbetleri için Başkan Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Alkaş, Sakarya İşadamları Birliği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');