YEREL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 14:06

Başkan Rahmi Şengül Muhtarlar İle Buluştu

Muhtarlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “İlçemizdeki tüm kurumlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin ortak amacı, gayesi daha güzel bir Erenler” dedi.

Başkan Rahmi Şengül Muhtarlar İle Buluştu

 

 

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, muhtarlar ile bir araya geldi. AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik’in, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman’ın ve muhtarların katılımları ile gerçekleşen buluşmada Başkan Rahmi Şengül, ilçe genelinde devam eden çalışmaları paylaşarak tek tek muhtarları dinledi. Toplantıda muhtarlar tarafından iletilen talep ve şikâyetler masaya yatırıldı.

 

İSTİŞARE ORTAMI

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, “Öncelikle Belediye Başkanımız Rahmi Şengül ve AK Parti Erenler İlçe Başkanımız Ömer Barik ile sık sık bir araya gelmemizden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu toplantılarımızda güzel bir istişare ortamı oluşuyor. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA GÜZEL BİR ERENLER

Başkan Rahmi Şengül, “İlçemizdeki tüm kurumlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin ortak amacı, gayesi daha güzel bir Erenler. Bu kapsamda Erenler’imiz için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öncelikle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin