YEREL
Giriş Tarihi : 26-06-2023 15:15

Başkan Sarı Bayram Öncesinde Zabıta Üniformasıyla Saha Denetimlerinde

Kurban Bayramı Öncesinde Karasu Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada.

Başkan Sarı Bayram Öncesinde Zabıta Üniformasıyla Saha Denetimlerinde

Tatilcilerin gözde mekanlarından olan Karasu, yaz sezonunun açılmasıyla ve Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bu yaz da tatilci akınına uğradı.

Yoğunluk kaynaklı aksaklık ve sorunların yaşanmaması için Karasu Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız olarak yürütüyor.

Başkan Sarı Bayram Öncesinde Zabıta Üniformasıyla Saha Denetimlerinde

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı bayram öncesinde belediye personelinin sahadaki çalışmalarını bizzat kontrol ederek herhangi bir problem yaşanmaması için çalışmalar sürecinde aktif bir rol aldı.

25 Haziran Pazar günü saha çalışmalarıyla ilgili olarak Başkan Sarı ve Başkan Yardımcısı Karakaş, zabıta üniforması giyerek sahilde ve saha çalışmalarında zabıta ekiplerinin denetimlerine bizzat destek oldu.

Belediye Başkanı İshak Sarı'yı ATV üzerinde ve üniformayla gören vatandaşlarımız Başkan'ı tatil günlerinde bile çalışmaların başında görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, saha denetimleri sırasında şu açıklamalarda bulundu:

Huzurlu Bir Tatil İçin Bizzat Denetim Yaptık.

“Karasu ilçemiz oldukça geniş bir sahile sahip ve bu geniş alanda hizmet veren beach işletmelerimiz ve güzel kumsalımızın tadını çıkarmaya gelen çok sayıda misafirimiz var.  Değerli konuklarımızın huzurlu ve güvenli bir tatil yapabilmeleri için biz de burada sahil boyu denetimler gerçekleştirdik. Başkan Yardımcımız İsmail Karakaş ile beraber   Yeni Mahalle ‘den Doğu Karadeniz Caddesi’ne kadar  kontroller yaptık, vatandaşlarımızı rahatsız eden bir durumun olup olmadığı  konusunda  incelemelerde bulunduk.”

Herhangi bir Aksaklık Tespit Etmedik.

 “Herhangi bir sorun olmadığını, saha çalışmalarının yolunda gittiğini, hemşehrilerimiz ve misafirlerimizin huzurlu bir ortamda sahilin güzelliklerinden faydalandığını gördük. Denizimiz bugün sakin ve güzel. Yoğun bir talep ve ciddi bir kalabalık var.  İnşallah bu sezonun herkes tarafından  en güzel şekilde yaşanmasını, mutlu ve huzurlu bir 2023 yazı geçirilmesini temenni ediyoruz.”

Kurban Atıkları Belediyenin Belirlediği Alanlara Atılmalı.

“Yazlıkçı misafirlerimiz Kurban Bayramı öncesinde ilçemize genel olarak geldiler ve bu vesileyle buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kurbanlarını Karasu’da kesecek vatandaşlarımız kurban atıklarını lütfen belediyemizin göstermiş olduğu yerlere atsınlar.

Karasu Belediyesi olarak her mahallede  ayrı ayrı kuyular açtık. Bu alanlara  atıkların götürülmesi  suretiyle, temiz, sağlıklı sıhhatli bir bayram geçirmiş olacağız.

Misafirlerimize ve hemşehrilerimize huzurlu bir tatil diliyorum.”

AdminAdmin