YEREL
Giriş Tarihi : 12-12-2022 17:35

Başkan SARI ''Hepimiz birer engelli adayıyız''

Karasu Belediye Başkanımız İshak SARI, Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Kapsamında Engelli Hemşehrilerimizle Kahvaltı Buluşması Tertip Etti.

Başkan SARI ''Hepimiz birer engelli adayıyız''

Başkanlığını Karasu Belediyesi personeli  M. Yüksel AYGÜNEŞ’in yürüttüğü Karasu Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Derneği çatısı altındaki engelli katılımcılar ve aileleri, Karasu Belediye Başkanı İshak SARI ile Sahil Park’ta 12.12.2022 tarihinde bir araya geldiler.

Başkan SARI, kahvaltı buluşması vesilesiyle engelli vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını dinledi ve kısa bir konuşma yaptı. “Hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatın zorluklarını beraber aşabiliriz. Empati ve sağduyu sahibi olmanın erdemiyle hareket ederek çevremizdeki engelleri aşılabilir hale getirmenin arayışı ve uygulamasında olmaya devam edeceğiz. Sizleri ve dolayısıyla ihtiyaçlarınızı önemsiyoruz.” diyen Başkan, tüm engelli vatandaşların gününü tebrik ederek programı sonlandırdı.

Karasu Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı AYGÜNEŞ, daha önce yapılması planlanan bu buluşmanın hava koşulları ve uzaktan gelecek katılımcıların söz konusu olması münasebetiyle biraz gecikmeli gerçekleştiğini fakat maksadın hasıl olduğunu ifade ederek kendisi ve katılımcılar adına Belediye Başkanımız SARI’ya teşekkür etti.

AdminAdmin