EKONOMİ
Giriş Tarihi : 13-08-2023 19:24

Başkan Ulusal “Şehir Ekonomisine katma değer üretiyoruz.”

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya İş Geliştirme ve Ticaret Toplantısı’nda Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca’yı ağırladı ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, toplantıda yaptığı konuşmasında ; “Şehir Ekonomisine katma değer üretiyoruz” dedi.

Başkan Ulusal “Şehir Ekonomisine katma değer üretiyoruz.”

Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusalın başkanlığında gerçekleşen Sakarya İş Geliştirme ve Ticaret Toplantısı’na iştirak etti. Başkan Ulusal, toplantının amacına ilişkin yaptığı konuşmasında ;“Şehrimizin ve Ülkemizin iktisadi kalkınmasına katkı sunmak, ülkemize döviz girdisi sağlamak ve üyelerimiz arasındaki ticareti nitelikli hale getirmek için iş geliştirme ve ticaret toplantılarımızı çok önemsiyoruz. Bu toplantılarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu gün 3’çünsünü gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılarak Kıymetli bilgiler aktaran Sakarya Ticaret İl Müdürümüz Sn.Emre Atmaca’ya Teşekkür ediyorum. Türkiye yüzyılının inşasında Ticaret Bakanlığımız ile iş dünyasının uyumlu çalışması çok kıymetli. Vizyonumuz gereği Fıtrata uyumlu, değer yargılarına dayalı, sürdürülebilir, yaşayan bir ekonomik model inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bu toplantıları önemsiyorum

Toplantıya katılmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ise konuşmasında; “ ASRİAD’ın Sakarya’da kurulduğu  günden itibaren çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip etmekteyim.  İş geliştirme ve ticaret toplantıları şehir ekonomisi ve ticaret akışı açısından çok önemli. Bu toplantıları bende çok önemsiyorum. Son derece güzel sonuçlar alınacağı kanaatindeyim.  Sakarya Ticaret İl Müdürlüğü olarak ekonomi tabanlı  iş adamı derneği olan ASRIAD ile ortak projelerde çalışmaktan mutluluk duyacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek toplantıya davet edildiği için teşekkür etti.

AdminAdmin