GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 17:44

Başkan Yüce “Kardeşlik duygusuyla Sakarya’ya nice hizmetler yaptık”

Başkan Yüce, AK Parti ve MHP’nin Adapazarı ile Serdivan İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. Yüce, ziyaretlerinde “birlik ve beraberlik” vurgusu yaparak Sakarya’nın yarınları için koydukları hedefleri anlattı. Başkan Yüce, “Bizler Cumhur ittifakı olarak uyun içinde, hoşgörü ve kardeşlik duygularıyla her alanda hizmet ettik. Umut ediyorum ki yine birlik olarak nice dev hizmetlere imza atacağız” dedi.

Başkan Yüce “Kardeşlik duygusuyla Sakarya’ya nice hizmetler yaptık”


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Adapazarı ve Serdivan İlçe teşkilatlarına bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Yüce, akabinde MHP Adapazarı İlçe Başkanlığı, AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı ve MHP Serdivan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

Sakarya için yeni hedefler, yeni hayaller

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri, Başkan Yüce’ye yapmış olduğu Sakarya için gösterdiği gayret ve hayata geçirdiği projelerden dolayı teşekkür etti. İlçe başkanları, partilerin teşkilat üyeleri ve vatandaşlara Sakarya’nın geleceği için koydukları hedefleri ve kurdukları hayalleri anlatan Yüce, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğinin Türkiye ve Sakarya için önemine vurgu yaptı.

 

“Zulme sessiz kalmayacağız”

Filistin’de süren zulme de atıfta bulunan Yüce, “Hepimizin bildiği üzere, bugün Filistin’de insanlık adına büyük bir vahşet yaşanıyor. Malumunuz bugün Filistin’de yaşanan olaylar bizlerin birbirimize olan bağımızın ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Her ne olursa olsun İsrail zulmü abat olamayacaktır. Zalim her zaman olduğu gibi görevini yapıyor. İnşallah bizlerde üzerimize düşen görevleri yaparak bu zulme karşı sessiz kalmayacağız” dedi.

 

“31 Mart’ta büyük bir zafer ilan edeceğiz”

Sakarya için birlik, beraberlik ve kardeşlikle nice güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade eden Yüce, “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin geleceği için tek çatı altında toplandık. Burada tek hedef ise, ülkemizin çıkarlarını ön planda tutarak geleceğe daha sağlam adımlar atmaktı. Hamdolsun Cumhur İttifakı olarak bunu çok iyi bir şekilde başardık. İnşallah 31 Mart’ta da de zaferimizi ilan edeceğiz. Sakarya için yeni hedeflerimiz, hayallerimiz var. Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte de hep birlikte dev projelere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İlçe teşkilatlarının başkanları, ziyaretin anısına Yüce’ye hediyeler takdim etti ve ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

AdminAdmin