SİYASET
Giriş Tarihi : 14-05-2023 17:00

Başkan Yüce ve eşi oyunu kullandı: “Vatanımıza hayırlar getirsin”

Oyunu eşi Filiz Yüce birlikte Erenler Bağlar’daki Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’nde kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Bu seçim umuyoruz ki demokrasimize ve vatanımızda yaşayan 85 milyon vatandaşımıza hayırlar getirir” temennisini paylaştı.

Başkan Yüce ve eşi oyunu kullandı: “Vatanımıza hayırlar getirsin”
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, oyunu eşi Filiz Yüce ile birlikte kullandı. Erenler Bağlar’daki Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’nde oy kullanma işlemini tamamlayan Yüce, Türkiye için güzel temennilerini basın mensuplarıyla paylaştı. Bu seçimin vatana, millete ve her biri büyük bir değer olan 85 milyon insana hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yüce, “Demokrasimiz için en güçlü birliği, beraberliği gösteriyor ve aydınlık geleceğimize umutla bakıyoruz” dedi.

 

 

Milletimizin sözü başımızın tacıdır”

 

Başkan Yüce, “Hayırlısıyla oyumuzu kullandık. Heyecanlıyız, Türkiye demokrasisi için çok mühim bir dönüm noktasındayız. Diliyorum ki bu seçimin sonuçları vatanımıza, milletimize ve her biri kıymetli değerimiz olan 85 milyon vatandaşımıza hayırlar getirsin. Memleketimizin her bir karış toprağına aşığız. Bu yüzden her zaman söz milletindir dedik, milletimizin sözünü baş tacı ettik. Umuyoruz ki hayırlısı olur. Her bir vatandaşımız gibi biz de merakla, heyecanla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
AdminAdmin