SİYASET
Giriş Tarihi : 13-09-2023 14:55

Bayraktar Ve Alemdar'dan Bir Dizi Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bayraktar Ve Alemdar'dan Bir Dizi Ziyaret


 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Program öncesi Milletvekili Lütfi Bayraktar’ı belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Yusuf Alemdar, Serdivan’da hayata geçirilen projeler hakkında da Bayraktar’a bilgi verdi. Bayraktar belediye çalışanlarına kolaylıklar dilerken vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaretlerde Bayraktar ve Alemdar’a AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ve 28. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Rahmi Can Şeşen de eşlik etti.

 

ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar belediye ziyaretinin ardından Başkan Alemdar ile birlikte Serdivan’da faaliyet gösteren işletme sahiplerine misafir oldu. İşletme sahipleri ve çalışanların yanı sıra ziyaretler esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Bayraktar, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Sakarya’nın Ankara’daki sesi olan milletvekilleri ile teşkilatlar ve yerel yönetimler arasında kurulan bağın ve uyumun son derece önemli ve bir o kadar da değerli olduğunu ifade eden Başkan Alemdar; “Vekillerimizin, teşkilatlarımızın, yerel yönetimler noktasında bizlerin gayesi aynı. Amacımız hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmak, yaşam kalitelerini daha da yükseltmek. Bizler belediye ölçeğinde bu çalışmaları yürütürken, milletvekillerimiz de Ankara’da Sakaryamızın sesi oluyor. Sayın vekilimiz de sık sık hem teşkilatlarımızla hem de bizlerle bir araya geliyor. Bu buluşmalarda fikir alışverişi yapma imkanı da buluyoruz. Milletvekilimiz Lütfi Bayraktar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, misafirperverliği için Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür ederken; Serdivan genelinde hayata geçirilen yatırımları ve halihazırda devam eden projeleri de yakından takip ettiğini belirtti.

 

AdminAdmin