Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
İLÇE HABERLERİ

Bayram Öncesi Zam İmzaları Atıldı

Adapazarı Belediyesi ile Güvenlik-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.  Adapazarı Belediyesi Personel A.Ş. (ADABEL) çalışanı olan güvenlik personelini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi ile ilgili konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Biz her şeyden önce yol arkadaşıyız. Adapazarı’mız için, sevgiyle ve bereketle yoğrulmuş bir gayret içerisindeyiz. Kamu güvenliği için fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımızın ücretlerinde yüzde 50’lere varan artışlar gerçekleştiriyor, Ocak ve Şubat ayı maaş farklarını da 27 Mart 2025 Perşembe günü, bayram öncesinde hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bayram Öncesi Zam İmzaları Atıldı
Paylaş:


 

Bayram Öncesi Zam İmzaları Atıldı

Adapazarı Belediyesi ile Güvenlik-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Güvenlik-İş Sakarya Bölge Başkanı Güven Aramak ve Adapazarı Belediyesi Personel A.Ş. (ADABEL) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Salim arasında imzalanan sözleşme kapsamında, ADABEL A.Ş.’ye bağlı güvenlik personellerinin maaşlarında yüzde 50’lere ve ücretlerinde 47.500 TL’lere varan oran ve miktarlarda zam yapılmış oldu.

 

Azami Faydayı Hedefliyoruz

Güvenlik-İş Sakarya Bölge Başkanı Güven Aramak’ı misafir ederek imzalanan toplu sözleşmeyi değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “İşçi hakkını göz etmek bizim için çok önemlidir. Ben şahsen 25 yıl boyunca işçi olarak çalıştım. Biz her şeyden önce yol arkadaşıyız. Adapazarı’mız için, sevgiyle ve bereketle yoğrulmuş bir gayret içerisindeyiz. Tüm mesai arkadaşlarımız bizim için çok kıymetlidir. Adapazarı Belediyesi olarak, başta mesai arkadaşlarımızın mali durumu olmak üzere hem sendikamızın teklifi hem de belediyemizin finansal yapısını göz önünde bulundurarak azami faydayı hedefledik ve mutabakat zemini sağladık. Kamu güvenliği için fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımızın ücretlerinde yüzde 50’lere varan artışlar gerçekleştiriyor, Ocak ve Şubat ayı maaş farklarını da 27 Mart 2025 Perşembe günü, bayram öncesinde hesaplarına yatırıyoruz. Güvenlik-İş Sakarya Bölge Başkanımız Güven Aramak ve Adapazarı Belediyesi Personel A.Ş. (ADABEL) Yönetim Kurulu Başkanımız Zeki Salim ile Yerel-Sen Toplu İş Sözleşmesi Grup Başkanımız Furkan Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Işıksu’ya Teşekkür

Mutabakata varılan toplu sözleşmeden duydukları memnuniyeti Güvenlik-İş Sakarya Bölge Başkanı Güven Aramak, “Güzel bir sözleşmeyi neticelendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışan arkadaşlarımızı memnun eden bir sözleşme oldu. Sözleşmemizde aile yardımları ve sorumluluk primleri olmak üzere ilave haklarımız da mevcut. Bu süreçte Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’nun hassas yaklaşımı ve bizlerle birlikte olması da bizim için sevindiricidir. Değerli Başkanımıza işçi arkadaşlarımızın yanında olduğu ve emeğe gösterdiği değer için çok teşekkür ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

 

 

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

İLÇE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');