EKONOMİ
Giriş Tarihi : 15-09-2023 21:43

Bizi unutmayan birilerinin olduğu görmek bizi çok mutlu etti

ASRIAD Sakarya Deprem Bölgesi Hatay Samandağ’da Kırtasiye yardımını yerinde gerçekleştirdi. Sakarya ilkokulunda 1.sınıf öğretmenleri; “Bizi unutmayan birilerinin olduğu görmek bizi çok mutlu etti “diyerek duygulara tercüman oldu

Bizi unutmayan birilerinin olduğu görmek bizi çok mutlu etti

 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) başkanı Rıdvan Ulusal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samandağ Sakarya İlk öğretim okulunda gerçekleştirilen 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi ilk öğretim haftası töreninde minik öğrencilerle buluştu. Sakarya ilk okulunda 1.sınıf öğretmenleri; “Bizi unutmayan birilerinin olduğu görmek bizi çok mutlu etti” diyerek ASRİAD Şube Başkanı Ulusal’ a Dernek yönetimi ve üyeleri adına teşekkür ettiler.

Gözlerinizde mutluluk ve umudu gördük

Başkan Rıdvan Ulusal, ASRİAD Sakarya ve ASRİAD Konya Şubesi ile birlikte düzenlenen, kırtasiye yardım kampanyasına ilişkin yaptığı konuşmasında; “Mutlu Yarınlar İçin, Sloganı ile çıkmış olduğumuz Deprem Yardımı kampanyasında, minik öğrencilerimizin Yüzlerindeki mutluluğu ve gözlerindeki Umudu görmek ASRİAD camiası olarak bizleri çok mutlu etti” dedi.

Kaymakam Dündar’a ziyaret

Deprem yardımı faaliyetinin ardından ASRİAD Sakarya Başkanı Rıdvan Ulusal ile ASRİAD Konya Başkanı Abdullah Karabağ ve beraberindeki Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samandağ Kaymakamlığına yeni atanan Sn. Emre Dündar’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AdminAdmin